Σπέκουλα και για τα ελληνοτουρκικά από τα ΜΜΕ Μαρινάκη και το «Πρώτο Θέμα», μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Με το που έκανε δήλωση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο κανάλι του Μαρινάκη ONE, κατά την οποία υπάρχει προεκλογική σκοπιμότητα πίσω από την έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ από τον πρωθυπουργό, το απόγευμα της Κυριακής, πήραν «γραμμή» τα ΜΜΕ Μαρινάκη και το «Πρώτο Θέμα».

Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο δεν είναι τόσο σοβαρό ζήτημα για να συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ. Τι πάει να πει τουρκική προκλητικότητα και ανάγκη συντονισμού των ενεργειών της ελληνικής με την κυπριακή κυβέρνηση; Τι πάει να πει ότι το ζήτημα ετέθη και στην 6η Σύνοδο Κορυφής των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότο και εστάλη μήνυμα προς την Τουρκία; Τι πάει να πει ότι για το ζήτημα παρενέβη το Στέι Ντιπάρτμεντ; 

Με το που έκανε δήλωση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο κανάλι του Μαρινάκη ONE, κατά την οποία υπάρχει προεκλογική σκοπιμότητα πίσω από την έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ από τον πρωθυπουργό, το απόγευμα της Κυριακής, πήραν «γραμμή» τα ΜΜΕ Μαρινάκη και το «Πρώτο Θέμα» και άρχισε η σπέκουλα ότι είναι «ντροπή ένας πρωθυπουργός να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους θέματα για λόγους προεκλογικούς». 

 Δείτε τα δημοσιεύματα:

Left.gr

Δείτε επίσης: Aλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα είναι μια ισχυρή χώρα – Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς (βίντεο)

One Thought to “Σπέκουλα και για τα ελληνοτουρκικά από τα ΜΜΕ Μαρινάκη και το «Πρώτο Θέμα», μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη”

  1. CitizenMitsos

    Είναι τόσο ελεεινή η προπαγάνδα του ΔΟ Μαρινάκη και της ΝΔ που θα δικαιολογούσε να κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την προεκλογική περίοδο μέχρι τον Οκτώβρη, όπως θα έκαναν και οι ίδιοι αν ήταν κυβέρνηση. Δεν εκτιμούν τίποτα και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακόμα και τα εθνικά ζητήματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί