Με ποιους κλείνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο- Τί θα κάνει ο Α. Τσίπρας

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ οριστικοποιεί σήμερα η ηγεσία του κόμματος, με βάση και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει οι Νομαρχιακές Επιτροπές.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες του Candiadoc, δε θα είναι ο υποψήφιος στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής στο νομό και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015. Θα είναι όμως στον συνδυασμό και οι τρεις άλλοι βουλευτές, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Επίσης έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του Σπύρου Δανέλλη αλλά και του μέχρι τώρα αντιδημάρχου Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη.

Από το ψηφοδέλτιο του 2015 εξέφρασε επιθυμία να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο επιλαχών βουλευτής, Μιχάλης Κλάδος και πιθανότατα το όνομά του δεν θα συμπεριληφθεί. Αντίθετα έχει προταθεί το μέλος της ΚΕ Φίλιππος Βαμβουκάκης.

Παράλληλα φαίνεται ότι “παίζουν” ισχυρά τα ονόματα του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανόλη Αλιφιεράκη, αλλά και του αντιδημάρχου Ανωγείων και συνδικαλιστή στον χώρο των αγροτοκτηνοτρόφων, Βασίλη Σμπώκου, ο οποίος είναι εμφανές ότι μπορεί να εκπροσωπήσει σημαντικό μέρος των ανθρώπων της ενδοχώρας αλλά και το πολυπληθές ανωγειανό στοιχείο.

Από την πλευρά της γυναικείας εκπροσώπησης φαίνεται ότι έχουν “κλειδώσει” τα 3 από τα 4 ονόματα, της Κατερίνας Δουλγεράκη, που ήταν και παλιότερα υποψήφια, της αρχαιολόγου Μαρίας Μαρή και της Χρυσάνθης Καμπουράκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί