Ο Ολυμπιακός νικητής στο τουρνουά του Ηρακλείου

Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το  «3rd International Basketball Tournament Crete» που έγινε με επιτυχία στο Ηράκλειο. Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 70-65 με την μαχητική Ουνιξ Καζάν κάτω από τα χειροκροτήματα φιλάθλων του.

Στο παιχνίδι για την τρίτη θέση, η Γαλατασαράι κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, νίκησε την Χαποέλ Ιερουσαλήμ με 94-87.

Ο Σπανούλης λίγο πριν το φινάλε, με το σκορ 65-63, πήρε στην επόμενη φάση τη μπάλα, έβαλε το μεγάλο τρίποντο για το 68-63 και “καθάρισε” το ματς. «Σήμερα παίξαμε καλύτερη άμυνα. Στο τελευταίο λεπτό κάναμε πολλά λάθη αλλά δεν μας στοίχησαν. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πρέπει να βελτιωθούμε πάνω σε αυτό» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού  Ντέιβιντ Μπλατ. Ο συνάδελφός του στην Ούνιξ Καζάν Δημήτρης Πρίφτης είπε. «Δεν είμασταν αποτελεσματικοί σήμερα και είχαμε κακό μακρινό σούτ. Στο τέλος προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά μας έλλειψε το καθαρό μυαλό. Η Κρήτη έχει τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου και όλα τα παιχνίδια μας βοήθησαν πολύ ειδικά αυτό με τον Ολυμπιακό».

Διαιτητές: Σχινάς,Κατραχούρας ,Μαλαμάς.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 32-38 (ημίχ.), 43-57, 65-70.

 

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (Πρίφτης): Σεργκέεφ 3 (1), Μόργκαν 8, Έτζαμ 9, Λόκετ 8, Εντόρ 12, Πονκρασόφ 5 (1), Κλιμένκο, Σμιθ  8, Κολέσνικοφ 9, Χένρι 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπλατ): Γκος 9, Τουπάν 3 (1), Σπανούλης 17, Τίμα 11, Μιλουτίνοβ 7, Στρέλνιεκς 7, Βεζένκοβ 12, Πρίντεζης6, Μάντζαρης, ΛεΝτέι 10.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί