Η ‘Αγωνιστική Συσπείρωση’ & η ΔΥΠΑΚ Γιατρών για αποτελέσματα των εκλογών στο ενιαίο ΔΣ των νοσοκομείων του Ν. Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσαν η ‘Αγωνιστική Συσπέιρωση’ & η ΔΥΠΑΚ Γιατρών, σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στο ενιαίο ΔΣ των νοσοκομείων του Ν. Ηρακλείου.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Η “Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών” και η ΔΗΠΑΚ γιατρών ευχαριστεί τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους υποψηφίους της και εξέλεξαν για πρώτη φορά τον Βρύσαλη Δημήτρη τακτικό μέλος των εργαζομένων του ενιαίου ΔΣ των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την ανάπτυξη των αγώνων σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.
H συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ήταν χαμηλή εξαιτίας της χρονικής περιόδου που πραγματοποιήθηκαν (περίοδος θερινών αδειών) ,παρότι είχαμε προτείνει να γίνουν οι εκλογές το φθινόπωρο. Και αφετέρου τον αποκλεισμό των εκατοντάδων μη μόνιμων εργαζομένων από την εκλογική διαδικασία που έγινε εξαιτίας του υπουργείου υγείας.
Τόσα χρόνια, οι υποψήφιοι μας από όποια θέση και αν βρίσκονταν έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος Υγείας για όλους, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας, υπερασπίζονταν τα εργασιακά δικαιώματα όλων των συναδέλφων, ανεξάρτητα από την εκλογική τους προτίμηση, την εργασιακή τους σχέση ή την επιστημονική τους ειδικότητα.
Δεσμευόμαστε ότι θα σπάσουμε στην πράξη το νόμο της σιωπής σε αντιλαϊκά μετρά και σχεδιασμούς που αναλαμβάνει να υλοποιεί η εκάστοτε διοίκηση μέσα από τις αποφάσεις που λαμβάνει στις συνεδριάσεις της.
Θα ενημερώνουμε έγκαιρα για τα θέματα που θα συζητιούνται.
Θα απαιτήσουμε τα θέματα να τα έχουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να υπάρχει ο χρόνος για την όσο πιο δυνατή συλλογική τοποθέτηση παίρνοντας υπόψη τα 2 σωματεία.
Θα ενημερώνουμε για τις θέσεις που θα διατυπώνει ο εκπρόσωπος μας.
Θα είμαστε η πραγματική αγωνιστική φωνή όλων των εργαζομένων και των 2 νοσοκομείων των ασθενών και των λαϊκών οικογενειών και μέσα στο όργανο αυτό.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ σε όποια όργανα κι αν συμμετέχουν υπηρετούν ένα & μόνο στόχο: την καλύτερη οργάνωση της υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας και των δικαιωμάτων των ασθενών.
Επομένως για πρώτη φορά ο εκλεγμένος στο ΔΣ του νοσοκομείου, θα δώσει με συνέπεια τον αγώνα για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής, για την αποκάλυψή των πραγματικών αιτίων των προβλημάτων και των 2 νοσοκομείων, για ένα σύστημα Υγείας δημόσιο και δωρεάν που να καλύπτει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες,

Συνεχίζουμε όλοι μαζί πιο δυνατά, πιο μαχητικά, πιο ενωτικά ταξικά

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί