“Ίχνος αυτοκριτικής και συγγνώμης από εκείνους που άφησαν την Κρήτη χωρίς βασικά έργα υποδομών”

Σχετικά με τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ για τα έργα της Κρήτης, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Περίσσεια πολιτικού θράσους χρειάζεται και διακρίνει πολλά από τα στελέχη της ΝΔ, του κόμματος που επί δεκαετίες διακυβέρνησης, άφησε την Κρήτη χωρίς βασικά έργα υποδομών.

Αντί να απολογούνται για όσα δεν έκαναν, σήμερα “κουνούν” το δάχτυλο. 

Τι έκαναν για το  ΒΟΑΚ; Τι έκαναν για τη Μεσαρά; Τι έκαναν για το νέο αεροδρόμιο; Για το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”; Έχουν, έστω σήμερα, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των υδάτινων πόρων της Κρήτης; Τι σχεδίασαν και τι έκαναν για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα; Πώς βοήθησαν την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη; Τι έκαναν για την υγεία; Για την παιδεία; Ποια γενικότερη αναπτυξιακή πολιτική ακολούθησαν;

Και το χειρότερο. Ακόμα και σήμερα, ο αντιπολιτευτικός πολιτικός τους λόγος, είναι ενταγμένος στην ίδια στενή κομματική, μικροπολιτική, πελατειακή αντίληψη που κινούνταν και ο προηγούμενος κυβερνητικός τους λόγος. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Χωρίς ίχνος “συγγνώμης” προς τον Κρητικό λαό.

Επιτέλους, λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί