Από σήμερα και επίσημα τέλος η Ryanair στα Χανιά

Τέλος εποχής αποτελεί από σήμερα απαρχές του Ιούνη, η αεροπορική εταιρεία Ryanair από τα Χανιά, καθώς μετά το κλείσιμο της αεροπορικής βάσης της από το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” η εταιρεία ανακοίνωσε τη διακοπή των πτήσεων εσωτερικού από και προς τα Χανιά μετά το τέλος του Μάη.

Οι πτήσεις για Χανιά από Αθήνα-Θεσσαλονίκη σταματάνε οριστικά από τις αρχές του Ιούνη, ενώ ακολούθως διακόπτουν κι άλλες πτήσεις προς προορισμούς του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, τέλος στις πτήσεις από/προς Χανιά για:

  • Αρχικά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη που τα δρομολόγια σταματούν 30 Μαΐου και για τις 2 πόλεις.
  • Γερμανία: Μίμιγκεν-Δυτικό Μόναχο (τελευταία πτήση στις 28 Μαΐου)
  • Λιθουανία: Βίλνιους (τελευταία πτήση στις 30 Μαΐου)
  • Ιταλία: Βενετία (τελευταία πτήση στις 27 Μαΐου)
  • Πολωνία: Κατόβιτσε (τελευταία πτήση στις 26 Μαΐου)

Ενώ ημερομηνίες προς επιλογή δεν εμφανίζει η εταιρεία ούτε για τις πτήσεις από Χανιά προς Δανία: Μπίλουντ, Γαλλία: Μασσαλία, Σουηδία: Στοκχόλμη.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας που έσπειρε τον πανικό στην τοπική κοινωνία των Χανίων, η Ryanair ανακοίνωσε ένα το ντεμπούτο της στο Ηράκλειο με διάφορες πτήσεις εξωτερικού, ενώ δεν άργησε να ανακοινωθεί και το νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Ηράκλειο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2018 με συχνότητα 4 πτήσεων εβδομαδιαίως.

Κι όλα αυτά ενώ τα προβλήματα και οι περίεργες καταστάσεις που επικρατούν στο -άλλοτε κραταιό- “Δασκαλογιάννης”, ενισχύουν τους φόβους και την δυσπιστία των Χανιωτών για την διαχείριση του διεθνούς αερολιμένα της πόλης, που μόνο οφέλη δεν έχει αποδόσει από τη στιγμή που το ανέλαβε η κοινοπραξία της γερμανικής εταιρίας.

Που θα οδηγήσει άραγε όλο αυτό;

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί