Προκρίθηκε αήττητη στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η ΓΕΗ

Οι Παίδες της ΓΕΗ νίκησαν με 3-1 σετ τους “ερυθρόλευκους” και προκρίθηκαν στο Final Four, μαζί με Ελπίδα Αμπελοκήπων, Έβρο Σουφλίου και Καλαμάτα ’80.

ΓΕ Ηρακλείου – Ολυμπιακός 3-1 (25-18, 25-19, 24-26, 25-23)

ΓΕ Ηρακλείου (Νικητάκης Ν.):Σταυρακάκης Β., Αναστασάκης Γ., Γεωλδάσης Σ., Παχιαδάκης Μ., Αναπολιωτάκης Μ., Αλεξανδρόπουλος Χ., Οικονόμου Ν. ,Σπινθάκης Κ., Ναλμπάντης Γ., Βροντάκης Θ., Μαυρίδης Θ., Ματαλλιωτάκης Ν., Σιμάτος Γ.

Ολυμπιακός (Κυριακάκης Σπ. – Ζωγραφάκης Μ.):Ζωγραφάκης, Στράτος Απ., Χατζηκλημάνογλου, Δασκαλέρος, Μπαραμπάτης, Αθανασίου, Σαμπουτζής, Μάρτος, Μπακοδήμος, Ρούσσας, Μαζωνάκης, Στράτος Αθ.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ελπίς Αμπελοκήπων-Αίας Ευόσμου 3-1 (28-26, 25-27, 25-22, 25-23)
ΓΕ Ηρακλείου – Ολυμπιακός 3-1 (25-18, 25-19, 24-26, 25-23)
ΑΣΑ Έβρος – ΑΟ Ορεστιάδας 3-1 (20-25, 25-10, 25-16, 26-24)
Καλαμάτα 80 – ΑΟΝΣ Μίλων 3-1 (25-23, 25-23, 14-25, 25-21)

Η ανακοίνωση της ΓΕΗ

 Μια τεράστια επιτυχία για το σωματείο, για το ανδρικό αναπτυξιακό volley της Κρήτης.
Η πραγματικότητα αναγκάζει το μυαλό μας να δουλεύει με μεγάλες ταχύτητες, τέτοιες στιγμές δεν δημιουργούνται έτσι άπλα, πίσω τους κουβαλούν μεγάλη σειρά αναμνήσεων για ανθρώπους που εργάστηκαν για να τις υλοποιήσουν, μια ολόκληρη ιστορία.
Μια ιστορία που οφείλουμε να τιμήσουμε. Δεκατρία χρόνια πριν, μια άλλη παρέα αθλητών της ΓΕΗ, κατακτούσε το 2005 τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επιτυχία που, επιτέλους, ζευγαρώθηκε.
Ανθρώπους που οφείλουμε να τιμήσουμε: Κοινός συντελεστής στις δύο επιτυχίες ο προπονητής Νικητάκης Νικήτας. Μαζί με το Μιχάλη Καπαρουνάκη, ξόδεψαν ώρες αμέτρητες σε αίθουσες και γυμναστήρια, να δείξουν τα μυστικά του αθλήματος, να επεξεργαστούν τις πληροφορίες για τους αντιπάλους , να καταστρώσουν το σχέδιο της Αποστολής, να ετοιμάσουν πνευματικά και σωματικά τους αθλητές.
Αθλητές, ηλικιακά μαθητές ας μη ξεχνάμε, που αποφάσισαν να περνoύν τις, λιγοστές ώρες που τους αφήνουν ελεύθερες οι σχολικές τους υποχρεώσεις στα γήπεδα, σε τρέξιμο, βάρη, απαιτητικές προπονήσεις, αγώνες και μετακινήσεις, μακριά από τις χαλαρές καφετερίες και εξόδους. Αθλητές που κράτησαν σταθερή την Ιδέα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της ήττας, απογοήτευσης αποτυχίας, κοροϊδίας. Με τυχαία σειρά: Αναστασάκης Γιώργος, Σταυρακάκης Βαγγέλης, Παχιαδάκης Μανώλης, Gledis Vardarda, Αναπολιωτάκης Μανώλης, Αθανασόπουλος Χρήστος, Μαυρίδης Θεόφιλος, Γεωλδάσης Σπύρος, Ματαλιωτάκης Νίκος, Βροντάκης Θοδωρής, Σπινθάκης Κίμωνας, Σιμάτος Γιώργος, Ναλμπάντης Γιάννης, Οικονόμου Νίκος, και τόσοι άλλοι που δεν συνέχισαν.
Θεσμούς και ανθρώπους που χορήγησαν το υλικό μέρος του εγχειρήματος. Και ήταν πραγματικά σημαντική η υλική βοήθεια, διόλου αμελητέα
Τον Ζαχαράκη Αλέκο, εταιρεία Μεταφορών “Banietos”, που προμήθευσε το αθλητικό υλικό, εμφανίσεις και φόρμες,
Τον Βατσινά Φανούρη, εταιρεία ” Super-Storm Βατσινάς”, που όπως παλιά, έτσι και τώρα βοήθησε οικονομικά στη πραγματοποίηση του ταξιδιού,
Στην ακτοπλοϊκή Κοινοπραξία “ANEK LINES-Blue Star Ferries” που χρόνια τώρα προσφέρει τις εκπτώσεις που επιτρέπουν στις ομάδες μας να ταξιδεύουν μαζί τους με ασφάλεια εκτός Κρήτης
Τελευταίους αφήσαμε τους πιο αφανείς ήρωες της Επιτυχίας. Τους Ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, που βοηθούν στις σημαντικές λεπτομέρειες, από πλύσιμο των ρούχων μέχρι μεταφορά των ομάδων, που είναι πάντα εκεί στο παρασκήνιο, στην εξέδρα, διαρκώς έτοιμοι να υποστηρίξουν, εμψυχώσουν, παρηγορήσουν αγκαλιάσουν. Γονείς, η αγάπη σας οδήγησε εδώ, η Επιτυχία των παιδιών σας είναι και δική σας, χαρείτε τη.
Η διοίκηση του Σωματείου, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια, έτσι απλά, όλους τους παραπάνω. 
‘Όμως , η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος κυλάει αδυσώπητα. Σε λίγες μέρες, τη σκυτάλη παίρνουν οι Κορασίδες μας, που ξεκινούν το δικό τους ταξίδι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ανίκητες στη Κρήτη, πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Πάμε δυνατά, κορίτσια. Χαρίστε μας τη δική σας Στιγμή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί