Στην Εξεταστική για την Υγεία καταθέτει σήμερα ο Π. Πολάκης

Συνεχίζει σήμερα τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο τςη Υγείας, στην οποία καταθέτει σήμερα ο Παύλος Πολάκης, έπειτα από αίτημα της ΝΔ.

Η κατάθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά μετά τη χθεσινή αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την Προανακριτική για τη Novartis.

Δίνοντας το στίγμα για το τι θα καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής, ο κ. Πολάκης με χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook σχολίασε τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως τα στοιχεία που εξετάζει η Εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι «σκευωρία¨εις βάρος του.

«Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη τύπου του κ. Γεωργιάδη για αποκαλύψεις της “σκευωρίας” στο ΚΕΕΛΠΝΟ εξελίχθηκε σε μυθιστόρημα φαντασίας τύπου “Άρχοντας των δαχτυλιδιών”. Δεν αξίζει ούτε να διαψεύσουμε τα όσα ακούστηκαν  για “το στικάκι που έπεσε κατά τη μεταφορά κούτας και βρέθηκε από υπάλληλο που φοβάται για τη ζωή του”. Κατανοούμε το πανικό του καθώς οι έλεγχοι για το ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκληρώνονται και οι αποκαλύψεις για τη Novartis και τις εντολές Φρουζή που υλοποιήθηκαν από τον κ. Γεωργιάδη παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, για να συμπληρώσει με νόημα: «Τα υπόλοιπα αύριο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής».

Η κατάθεση του Παύλου Πολάκη θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα μεταδoθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής.

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί