Ο Νίκος Σκαμνάκης, ο Κρητικός σεφ που έχει μία εξαιρετική και μόνιμα ανοδική πορεία στο χώρο της γαστρονομίας, πήρε για τρίτη φορά το σημαντικό αυτό βραβείο, ως σεφ του εστιατορίου Matsuhisa Mykonos.
Οι γευσιγνώστες των «Χρυσών Σκούφων», που διοργάνωσε και φέτος ο Alpha Guide και το περιοδικό Αθηνόραμα, «υποκλίθηκαν» στις μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες του ταλαντούχου Χανιώτη σεφ και τον βαθμολόγησαν με 15.5 / 20!
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Κομψότητα, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και κουζίνα υψηλών προδιαγραφών διακρίνουν το αγαπημένο ρεστοράν των foodies που επισκέπτονται τη Μύκονο από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. Τα new style πιάτα του, με ιαπωνικές βάσεις και λατινοαμερικάνικες επιρροές, είναι άκρως δημιουργικά και διακρίνονται από το βάθος των γεύσεων, τα ενδιαφέροντα κοντράστ και την ακρίβεια στο φινίρισμα”
Ενώ το εστιατόριο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας για το 2018, στα κορυφαία βραβεία γαστρονομίας!
zarpanews.gr