Πολίτες: Ανύπαρκτη η τροχαία Ηρακλείου

Αναγνώστης του Candia Doc με επιστολή του, καταγγέλει την τροχαία Ηρακλείου.

Όπως μας επισημαίνει, προσπαθεί επί δύο ημέρες, χωρίς αποτέλεσμα, να ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του μοτοποδηλάτου του στην Τροχαία Ηρακλείου και δεν βρίσκει κανέναν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Είμαι καθημερινός επισκέπτης  του Candia Doc και χαίρομαι για την ευαισθησία που δείχνετε και στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. 

Θέλω να εκφράσω την οργή και την αγανάκτηση μου για όσα συμβαίνουν στην Τροχαία Ηρακλείου.

Επί δύο ημέρες, χωρίς αποτέλεσμα, προσπαθώ να ανανεώσω την άδεια κυκλοφορίας του μοτοποδηλάτου μου στην Τροχαία Ηρακλείου.

Την πρώτη ημέρα πήγα 12:15 και με έδιωξαν διότι ήταν αργά, ενώ η ανακοίνωση στην είσοδο του γραφείου αναγράφει ώρες εξυπηρέτησης κοινού 08:00-13:00 ΔΕΥΤΕΡΑ  έως  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Την δεύτερη ημέρα σήμερα δηλαδή ΤΕΤΑΡΤΗ είναι κλειστά. Και έπεται η συνέχεια.

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την Διεύθυνση της Τροχαίας Ηρακλείου στα τηλέφωνα 2810-274080,274087,284088 ουδείς σηκώνει το τηλέφωνο.

Διερωτώμαι πόσες φορές πρέπει να επισκεφθούμε τους αξιότιμους υπαλλήλους για μια δουλειά 10 λεπτών;

Πόση πια αδιαφορία και περιφρόνηση για τους πολίτες που υποτίθεται οτι πληρώνονται για να εξυπηρετούν;

Τι κάνουν όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι που σε κάθε κρίση τσακώνονται για την καρέκλα; Προφανώς βολεύονται εις υγείαν των κορόιδων που πηγαινοέρχονται <στην αυλή τους> , εκλιπαρώντας  λίγη εξυπηρέτηση.

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Πολίτες: Ανύπαρκτη η τροχαία Ηρακλείου”

  1. Bağcı Grup Temizlik Şirketi olarak İstanbul’un tüm ilçelerine, profesyonel ekibimizle hizmet sağlamaktayız. Hemen ücretsiz teklif Alın!

  2. The jackal

    Γιατί έχετε δει κανέναν τροχαίο να δίνει κλήσεις στα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στη Ν. Αλικαρνασσό (λ. Ικάρου) που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία? Α να σημειώσουμε ότι από εκεί περνάνε και παρκάρουν παράνομα ΚΑΙ περιπολικά, αλλά δεν φιλοτιμούνται να κάνουν κάτι…Μήπως τελικά ο νόμος λέει ότι σε εμπορικές περιοχές να αφήνουν να εξυπηρετούνται οι οδηγοί έξω από τα καταστήματα κι αν είναι έτσι γιατί δεν ισχύει και σε άλλες περιοχές να παρκάρουμε όλοι όπου θέλουμε… Εν πάσει περιπτώσει επειδή είναι γνωστό ότι η τροχαία θα επικαλεστεί ελλείψεις προσωπικού, θα συμβούλευα το διοικητή της που έχει και ΟΛΗ την ευθύνη αν δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του έτσι όπως έχει ορκιστεί να το δηλώσει και να ζητήσιε μετάθεση κάπου αλλού αφού δεν μπορεί.

  3. Carlosehwbar

    Παντελώς ανυπαρκτη!οπως μπορει να το εξακριβωσει ο καθ’ ένας απλα καλωντας στους αριθμους επικοινωνιας που δινονται.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί