Αναβολή στη δίκη για την υπόθεση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη για την υπόθεση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη που συνέβη το Μεγάλο Σάββατο του 2011. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η δίκη οδηγείται σε αναβολή.

Την αναβολή της δίκης ζήτησε για λόγους υγείας ο πατέρας της Στέλλας, σύμφωνα με το kriti24.gr. Ό Εισαγγελέας από την πλευρά του τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια να οριστεί τακτική δικάσιμος εντός του τριμήνου.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Χανίων, θα κάθονταν σήμερα οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου, που κατηγορούνται για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη. Οι γιατροί πρωτόδικα είχαν κριθεί ένοχοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τους είχε επιβληθεί φυλάκιση τριάντα μηνών.

Για την υπόθεση είχαν επίσης καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό ένας 28χρονος για τον βιασμό του άτυχου κοριτσιού, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 7 ετών με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο όργανο, καθώς και ένα ακόμη άτομο.

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου έχει εξαγγείλει για σήμερα Πέμπτη, στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ανακοίνωση συμπαράστασης στους γιατρούς, εξέδωσε και η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Χανίων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί