Φιλικό παιχνίδι συμπαράστασης για τον Κ.Λεονταράκη

Φιλικό παιχνίδι συμπαράστασης στον αθλητή της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Κώστα Λεονταράκη, θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 6.30μμ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Κώστας Λεονταράκης εξακολουθεί να δίνει την μάχη του στο νοσοκομείο μετά απο σοβαρό τροχαίο που είχε, με τα μηνύατα που έρχονται να είναι αισιόδοξα για την πορεία της υγείας του. Οι φίλοι του, σε συνδιασμό με την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, σε μια ένδειξη συμπαράστασης στην μάχη που δίνει, αναμετρώνται στο φιλικό αυτό συμπαράστασης.

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η ομάδα βόλει του συλλόγου, καλούν «όλους τους φίλους του Κώστα, να βρεθούν σε αυτήν την αναμέτρηση και να του στείλουμε δύναμη να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα και στην οικογένεια του».

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

Ντέρμπι με το Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα της Α2 βόλει δίνει το Σάββατο (6μμ) η ομάδα βόλει του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Α2. Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη για να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ θα στερηθεί τις υπηρεσίας του τραυματία Παπαδάκη.

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να μείνουμε κοντά στο στόχο» τονίζει για την αναμέτρηση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του τμήματος βόλει Γιάννης Δανδάλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί