«(Δ)ΕΝ (Ν)ΤΡΕΠΕΣΤΕ (Τ)ΡΑΜΠΟΥΚΟΙ;»

Σκληρή ανακοίνωση από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων , και συγκεκριμένα το βουλευτή , Τέρενς Κουίκ , με αφορμή τις νέες δηλώσεις εκπροσώπων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το ελληνικό χρέος. Με τίτλο: « (Δ)ΕΝ (Ν)ΤΡΕΠΕΣΤΕ (Τ)ΡΑΜΠΟΥΚΟΙ;» η ανακοίνωση επισημαίνει ότι αποκρύπτονται τα αληθινά στοιχεία για το σύνολο του χρέους , που αγγίζει τα 321 δις και ολοένα προς τη δόξα …τραβά . Επισημαίνεται και η ανάγκη λογιστικού ελέγχου. Ολόκληρο το σχόλιο του  βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ είναι το εξής:

«Το χρέος της Ελλάδας ανέβηκε κι άλλο κατά 16 δις. Σκαρφάλωσε το Α’ εξάμηνο του 2013 στα 321 δις Ευρώ (τα φανερά) και στο 180% του ΑΕΠ. Πολύ παραπάνω από τότε που ξέσπασε η κρίση και έβαλαν τους Έλληνες  χειροπόδαρα στα Μνημόνια. Η απόλυτη δικαίωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που επιμένουμε στη μονομερή καταγγελία των Μνημονίων και στον άμεσο λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Και σε αυτή τη χρονική συγκυρία, το ΔΝΤ έβγαλε νέα βαθυστόχαστη έκθεση για την αποτυχία του Ελληνικού προγράμματος (το οποίο επέβαλε και το ίδιο το ΔΝΤ με εκπρόσωπό της τον «οικονομικό εκτελεστή» Πωλ Τόμσεν).

Η απάντηση είναι μία:

(Δ)εν
(Ν)τρέπεστε
(Τ)ραμπούκοι;

Πρώτα μας βάζετε τη θηλιά, μετά την σφίγγετε μέχρι θανάτου και τώρα μας δουλεύετε;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί