Πολιτισμός για 5 ημέρες στις Άνω Ασίτες

Αρχίζουν, αύριο , στις Ασίτες , οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις , που περιλαμβάνουν μουσική και διαγωνισμούς και εκθέσεις  και θα διαρκέσουν μέχρι τις 29 Αυγούστου.

Αύριο ,Κυριακή 25 Αυγούστου ,  το πρόγραμμα περιλαμβάνει Διαγωνισμός ξερής , από τις 16.30 έως τις 19.00 , τσουβαλοδρομία από τις 19.00 έως τις 19.30 , και διελκυστίνδα στη συνέχεια. Στις 21.00 , θα γίνει προβολή ταινίας , στην πλατεία του χωριού.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου αρχίζουν οι εκθέσεις ζωγραφικής , παραδοσιακής τέχνης και προϊόντων , με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών της κοινότητας . Το βράδυ θα γίνει κρητικό γλέντι στην αυλή του δημοτικού σχολείου, με τους μουσικούς Μιχάλη Καλλέργη και Βασίλη Σταυρακάκη . Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Την Τρίτη 27 Αυγούστου θα γίνει διαγωνισμός επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις 17.30 , ενώ θα ακολουθήσουν στις 20.30 οι ομιλίες του κτηνιάτρου Αλέξανδρου Στεφανάκη και της γεωπόνου Ευγενίας Στυλιανού για το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί  εσπερινός στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη και θα ακολουθήσει στις 22.00 κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Μιχάλη Κοπιδάκη. Είσοδος ελεύθερη.

Τέλος , την Πέμπτη 29 Αυγούστου θα τελεστεί η θεία λειτουργία , στις 17.00 ενώ το βράδυ θα γίνει κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του  καλλιτέχνη Μιχάλη Φανουράκη , στην αυλή του Δημοτικού σχολείου και με ελεύθερη είσοδο.

Πολλά καταλύματα, ταβέρνες  και  φυσιολατρικές διαδρομές θα κάνουν πιο άνετη και ευχάριστη τη ζωή των επισκεπτών. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Άνω Ασιτών με τη συμμετοχή της περιφέρειας Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί