Η ακτιβίστρια των ΑΜΕΑ, Γ. Ξημεράκη γράφει για την περιπέτειά της και το ατύχημα στους δρόμους του Ηρακλείου (φωτο)

Η ακτιβίστρια των ΑΜΕΑ, Γ. Ξημεράκη γράφει για την περιπέτειά της και το ατύχημα στους δρόμους του Ηρακλείου.

Δείτε:

Ηράκλειο: Τραυματίστηκε σε τροχαίο η Γεωργία Ξημεράκη

“Ζητώ να φτιαχτεί η λακούβα”: Έκκληση της Γεωργίας Ξημεράκη μετά το τροχαίο

Δείτε την ανάρτηση

Στις 29 . 1. 2019 Έξω από το καπετανακειο πηγαίνοντας να χρησιμοποιήσω τη ράμπα βλέπω μια λακκούβα να καλύπτει 50% της ράμπας.
Προσπάθησα λοιπόν να κάνω μια μανουβρα ώστε να έρθω σε ευθεία να ανέβω τη ράμπα. Κατα τη διάρκεια της προσπάθειας μου ένα άσπρο αμάξι φορτηγό νομίζω συγκρούεται μαζί μου και γω εκτινασσομαι στο δρόμο. Μαζεύτηκε κόσμος, ασθενοφόρο. Εγώ είχα πάθει ένα μικρό πανικό για τι ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά με το πόδι μου.
Το ίδιο συμαντικο για μενα ήταν και αν έπαθε κάτι το αμαξηδιο. Από το κόσμο που μαζεύτηκε δεν ξέρω αν ανάμεσα τους ήταν ο οδηγός του άσπρου αυτοκίνητου. Όπως και να χει το δεν τον θεωρώ υπεύθυνο 100% . Το είπα στους αστυνομικούς αμέσως. Πιστεύω μόνο ότι η ταχύτητα του στο συγκεκριμένο σημείο ίσως θα έπρεπε να ήταν μικρότερη. Θεωρώ το ότι δεν ήρθε να πει ένα τυπικό περαστικά έστω κάπως άβολο
Υπεύθυνη εξ αρχής ήταν αυτή η λακκούβα , η οποία από όσο ξέρω βρίσκεται εκεί πολύ πριν τις βροχες.
Η λακκούβα εκείνη ΤΩΡΑ καλύφθηκε με άσφαλτο ίσως μετά το ατύχημα.
Θα μιλήσω με δικηγόρο να δω τι πρέπει να κάνω, όχι ως αμεα αλλά κυρίως σαν δημοτης. Η σωματική ακεραιότητα του οποιουδήποτε είναι το σημαντικότερο όλων. Θύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση ήμουν εγώ. Ποιος έχει σειρά?

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί